En på miljonen – Deltagarna

Film Publicerad måndag, augusti 8th, 2011 | Av

Vi vet att vi lovade presentera deltagarna i En på miljonen förra veckan men som sig bör när det gäller Defekt kan man räkna med det oväntade. Nu ska vi dock inte hålla er på halster längre utan kungör här och nu att de utvalda fem består av följande rippers: Daniel Wårdh från Göteborg, Johan Loxell från Östersund, Christopher Bajo från Malmö, David Hermansson från Göteborg och Simon Isaksson från Luleå.

Vi vill också passa på att nämna att urvalsprocessen var allt annat än enkel. Bidragen som levererades till vår farstu höll alla enormt hög standard och allt jag kan säga är att Sverige har en lysande skateboardframtid att skåda. Tack till alla som gjorde sina röster och skateboardåkning hörda. Ni rules!

För fortsatta uppdateringar rörande EPM, håll ut…


Johan Loxell, Christopher Bajo, Daniel Wårdh, Simon Isaksson och David Hermansson.

8 kommentarer

 1. Kommenterat av the Dude 8 augusti, 2011 - 7:53 e m

  Spännande! Shit vad de lägger upp. Det finns hopp om det!

 2. Kommenterat av David 8 augusti, 2011 - 7:59 e m

  Gryyymt!!!

 3. Kommenterat av Guldapan 9 augusti, 2011 - 9:21 f m

  Fan va fett att det är igång, gott ös på gubbarna!

 4. Kommenterat av Striktly Norrland 9 augusti, 2011 - 2:15 e m

  Heja Johan!

 5. Kommenterat av jonte 9 augusti, 2011 - 2:16 e m

  Lycka till nu Johan :D

 6. Kommenterat av norrlandsgold 9 augusti, 2011 - 2:28 e m

  hade väl hoppats på lite mer okända rippers, dessa är ju mer eller mindre kända i skatesverige

 7. Kommenterat av John 10 augusti, 2011 - 4:28 e m

  Sverige är för litet för okända rippers….

 8. Kommenterat av Black lion 10 augusti, 2011 - 5:10 e m

  Ös hårt johan!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind