volcomb_1volcomb_2volcomb_3volcomb_4volcomb_5volcomb_6volcomb_7

När Volcom gjorde Stapelbädden

Bildreportage Publicerad måndag, juni 27th, 2011 | Av

Förra söndagen, 19 juni för att vara mer specifik, gjorde Volcom en blixtvisit på Stapelbäddsparken i Malmö och förutom att bjuda på förstaklassig skateboardåkning såg man även till att alla kunde lugna den kurrande magen med en korv. För den som hade snabba fötter kunde även en keps eller t-shirt plockas med hem i den obligatorisk tossen. Stannade man kvar tills nästan allt var slut fick dessutom bevittna en NBD på extensionen strax invid djupa delen.

I sedvanlig anda när det vankas evenemang i Malmötrakten var Defekt självklart på plats men den här gången utan professionell kamerautrustning. Därför välkomnar vi idag Ramin G och hans alster på dessa sidor. Som om detta inte vore nog har vi även dagen till ära implementerat en ny bildvisare i vilken du kan få upp hela artikeln i fullskärmsläge. Framtiden är här!

4 kommentarer

 1. Kommenterat av Diabolics 27 juni, 2011 - 6:33 e m

  Wow, sista bilden…. och liknelsen är klockren….. fast så känner jag iochförsig inför det mest nuförtiden vad gäller skateboard…. fan va man är gammal.

 2. Kommenterat av the Dude 27 juni, 2011 - 8:34 e m

  Sjukt bra foto. Mer av Ramin G!!!

 3. Kommenterat av eeee 29 juni, 2011 - 11:45 e m

  grymt reportage och fan vilken sjuk nosegrind

 4. Kommenterat av UterseUncor 16 april, 2012 - 6:09 e m

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind