Episod tre – Vid världens ände

Podcast Publicerad onsdag, maj 18th, 2011 | Av
podcast3_featured

En vis man sa en gång att tiden går jättefort om man har roligt men att den går ännu snabbare om du åker skateboard samtidigt. Med dessa kloka ord reflekterar vi över det faktum att det redan gått tio dagar sedan vi spelade in det senaste avsnittet av Defekts podcast, Kastat i etern (även om det faktiskt inte lanserades förrän dagen därpå). För att hålla flödet intakt gjorde vi idag därför slag i sak och samlades på nytt i den facilitet som numera går under namnet ”studion”. Uppdrag: episod tre. Resultat: klappat och klart. Uppladdat: svar ja.

Panelen består likt tidigare avsnitt av Martin Ottosson, John Dahlquist och Gustav Edén och helt enligt planerna bjuder vi bland annat på diskussioner runt Betongcupen, Skate Malmö, sweetspots, Lennie Kirk, Gator, Brandon Westgate, XXIV, Jordan Richter, samt hur coolt Vision Street Wear egentligen var då det begav sig. Precis som förra gången laddar ni ner det hela antingen via iTunes, via valfri RSS-läsare eller varför inte helt sonika genom att klicka på direktlänken nedan. För musiken står den här gången Göteborgsduon The Gonzos, bestående av Jocke Boberg och Magnus Ljungdell, vilka vi ordade om för så länge sedan att artikeln inte längre går att hitta.

Prenumererar gör ni via följande länkar:
iTunes ››
RSS ››
Direktlänk till episod 3 – Vid världens ände ››

Tidigare avsnitt i serien återfinns här.

2 kommentarer

 1. Kommenterat av Bönne 18 maj, 2011 - 7:42 e m

  Vision Street Wear var supercoolt i Oxelösund vill jag minnas. Sen kanske Oxelösundare inte alltid var så coola. Men det är en annan podcast.

 2. Kommenterat av Hung Lost 19 maj, 2011 - 7:26 f m

  Vision Street Wear var nog coolt i Stockholm med, med tanke på att dom ”gamla” skejtarna rockade det, runt 88. Mönstret ”Mondo” var min favorit.
  Fast när EMF hade det i sin video var det redan played out. Då hade vi Ghetto Pants. eller i brist på det Hot Tuna byxor.
  (VSW baskrarna sålde nog inte så bra i sverige dock, även fast Sebbe Håkansson hade sån, F.ö. intressant med post punk kopplingen och basker.)

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind