Inifrån glasburen

Foto Publicerad måndag, februari 7th, 2011 | Av
vertattack03

Det här med att vara i arbetsläge under ett event som Vert Attack gör att man förlorar lite fokus på vad som egentligen sker ute på rampen. Visst sögs huvudet upp i lagom höjd när det vankades finaler men under stora delar av dagen var ögonen fokuserade på det som hände på skärmen. Även om denna visade vad som försiggick låg fokusen mer på att trycka på rätt knappar och att hålla chatten vid liv.

Tur för mig då att glasburen som vi verkade från även fungerade som skådeplats för samtliga intervjuer som gjordes under dagen och att jag hade kameran i halvhöggt hugg. Bilder knäpptes på folket i fokus men även en och annan förbipasserande slank med. När tillfälle gavs smög jag till och med ut på loftgången för att föreviga det som skedde.

Material av världsklass? Detta kan diskuteras. Fler, och ännu sämre, bilder från dagen finns att hitta här.


Wallen Media, webcastveteraner.


Doktor Bergholtz stod för musiken under öppningscermonin.


Stephen White och Doc.


Nicky Guerrero och Jeff Hedges.


Björn grillar Rune Glifberg.


Emma Lindgren var där.


Christian Hosoi.


Steve Caballero.


Nicky.

En kommentar

 1. Kommenterat av SpndX 19 februari, 2011 - 2:52 e m

  Kan vi ikke få et rauff edit?

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind