sl_01sl_02sl_03sl_04sl_05sl_06sl_07sl_08sl_09sl_10sl_11sl_12sl_13sl_14sl_15sl_16sl_17sl_18sl_20

Västkusk med labbet

Bildreportage Publicerad måndag, januari 24th, 2011 | Av

Under sensommaren 2010 begav sig den välrenommerade och tillika malmöbaserade skateboardhökaren Streetlab ut på landsvägarna för att rensa benen från spring. Med siktet inställt på västkusten i allmänhet och Göteborg i synnerhet fyllde man turnébussen med herr Streetlab själv, Fredrik Benhög Nilsson, delar av laguppställningen bestående av Christian Sandell, Daniel Sjöholm, Danijel Stankovic, Fernando Bramsmark, Fredrik Grundberg, Karim Arfoui, Martin Pennlowe och Olof Hörnesten samt fotograf Jonas Adolfsson som dokumenterade det hela i all sin glans.

Resan, eller kanske snarare materialet som producerades under denna, har nu nått Defekts inkorg vilket resulterat i ovanstående bildreportage. En smaklig munsbit att suga i sig som en påminnelse om att vår och sommar är på intågande.

Missa inte heller att Streetlab håller storstilad premiär för sin nästkommande film lördag 2 april. Trailern, vilken av en händelse består av material från västkustturnén vi nyss ordat om, kan beskådas nedan eller via Vimeo. Plats för spektaklet meddelas på en webbplats nära dig framöver.

En kommentar

 1. Kommenterat av jonas 24 januari, 2011 - 9:46 e m

  Otroligt fint blev det. Gött jobbat Martin!

Trackbacks

 1. Tweets that mention Västkusk med labbet | Defekt -- Topsy.com

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind