Tredje rundan för Epicly Later’d

Film Publicerad torsdag, januari 20th, 2011 | Av
vbs_featured

Det är svårt att tro att det är så länge som fyra år sedan det bästa som hänt internet sedan Altavista introducerade babelfisken dök upp på internet. Jag pratar naturligtvis om VBS skateshow Epicly Later’d som idag meddelar att man inom kort drar igång med sin tredje säsong. Jag väljer att bortse från det faktum att den andra omgångens avslutande episoder med en mäkta förvirrad Antwuan Dixon gav mig en bitter smak i munhålan och ser istället fram emot det man lovar bjuda på framöver, för här snackar vi lineup.

Först ut att bli grillad blir Josh Kalis, vilket torde få en och annan treflippare och curbmagiker där ute att studsa av lycka, undertecknad inräknad då det utlovas diskussioner kring en av 90-talets mest mytomspunna rippers, Lennie Kirk. Efter honom lovar man att djupdyka i ämnen så som Ricky Oyola, Sean Sheffey och originaluppsättning av Menaceteamet.

I trailern nedan delar Patrick O’Dell med sig av sina tankar om vad Epicly Later’d varit, är och kommer att vara framöver. För en skateboardnostalgiker som mig själv anar jag att varje episod kommer att kännas som en skänk från ovan men jag kan inte riktigt säga vad jag ser fram emot mest. Än så länge är det nog Josh Kalis stundande prat om Lennie Kirk (även om det, som Jamie Thomas påtalar i trailern, skulle vara riktigt intressant med en hel episode om denne) samt historierna som Fabian Alomar, Joey Suriel, Steven Cales och Billy Valdez har att berätta om Menacedagarna.

Ack denna väntan…

9 kommentarer

 1. Kommenterat av Erik 20 januari, 2011 - 1:23 f m

  vet du var man kan köpa säsong 1 och säsong 2?

 2. Kommenterat av Ottosson 20 januari, 2011 - 1:37 f m

  Säsong två har inte kommit ut på DVD än och ettan verkar vara slutsåld överallt. Rackarns…

 3. Kommenterat av Erik 20 januari, 2011 - 1:54 f m

  synd, får bli att söka upp säsong 1 på ebay eller något liknande.

 4. Kommenterat av Pagge 20 januari, 2011 - 6:20 f m

  Ah, vilken underbar nyhet att vakna till!!!! Kommer bli magiskt. Tänk om man fick se en serie med Kareem? Ser fram emot Menaceavsnittet.

 5. Kommenterat av Hace 20 januari, 2011 - 6:41 f m

  Fan va gött. Bästa på internet just nu :)

 6. Kommenterat av Ottosson 20 januari, 2011 - 6:45 e m

  Jag vet inte om jag tycker att Kareem är det mest intressanta med Menaceavsnittet. Är ganska sugen på att höra vad Fabian Alomar har att berätta för skräckhistorier. Och de övriga. Pupecki försvann ju ganska snabbt från mediabruset.

 7. Kommenterat av Pagge 21 januari, 2011 - 7:16 f m

  Det är väl mest att man undrar vart han tog vägen? Kommer bli smarrigt i alla fall.

 8. Kommenterat av Sundén 21 januari, 2011 - 3:59 e m

  Kanske man får veta vad som hände med Silverstar/Illuminati?

 9. Kommenterat av Ottosson 22 januari, 2011 - 12:07 f m

  Jag tror inte det hände så mycket förutom att pengarna tog slut. Skulle däremot vara intressant att höra vad Matt Reason och Sergei Trudnowski gör idag. Reason drabbades, som jag förstått det av någon slags skelettsjukdom men det ger inte svar på frågan aktuella aktiviteter.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind