010203040506070809101112

Betongcupsrapport från Malmö

Bildreportage Publicerad tisdag, juni 1st, 2010 | Av

Helgen 15-16 maj gick första deltävlingen av den landsomfattande tävlingsserien Betongcupen av stapeln i Sibbarp Skatepark i Malmö. Från universums alla hörn hade folk letat sig till den lilla skateboardresorten vid havet för att slåss om den åtråvärda prispallen. Själva tävlingen skulle ta sin plats på lördagen men då SMHI bestämt sig för att tillkalla världens tuffaste regnväder denna dag fick man helt enkelt hoppas på att uppehåll skulle infinna sig dygnet därpå och sköt upp det hela.

Söndagen visade mildare väder och tävlingen kunde, med bravur, genomföras. Vid det här laget har ni säkerligen redan läst vem som kom etta, tvåa, trea och så vidare men om minnet är gott men kort kommer här en snabbsummering: Etta Fernando Bramsmark, tvåa Josef Scott-Jatta, trea Andreas Snoken Lindström. Självklart var undertecknad på plats för att dokumentera det hela. Resultatet beskådas ovan.

Inga kommentarer än

Trackbacks

 1. The New Defekt « Fantasimon

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind