Mirakulösa premiärbilder

Film, Foto Publicerad onsdag, maj 19th, 2010 | Av

I lördags var det stor gala- och världspremiär för Pontus Alvs senaste film In Search of the Miraculous som kan ses som en slags uppföljare till The Strongest of the Strange från 2005. Premiären ägde rum på anrika Tangopalatset i Malmö där Pontus med hjälp av familj och vänner förberett för en tillställning som inte bara skulle innehålla ett styck filmpremiär utan även Pontus egna 30-årsfest som startade då klockan slog midnatt.

I en till brädden fylld före detta frikyrka skrålade stora delar av den svenska skateboardklasen i kör med influgna likar från Europas alla hörn. Självklart var undertecknad personligen på plats för att både njuta av mästerverket och att fira jubilaren, samt, så klart, att dokumentera det hela för eftervärlden.

Mer om filmen, vad man som åskådare kan förvänta sig, när den släpps och hur man får tag på den meddelas längre fram.

In search of the miraculous

En kommentar

 1. Kommenterat av Hulkens brorsa 19 maj, 2010 - 9:20 e m

  Vem är störst i malmöe, pontus eller zlatan?

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind