Röstningsspurt

Nyheter Publicerad måndag, november 30th, 2009 | Av

ssg_av.jpg
Nu är det mindre än två veckor kvar till Svenska Skateboardgalan 2009 slår upp dörrarna för årets upplaga av skateboardsveriges glassigaste galej. Har ni inte valt ut era favoriter bland de nominerade är det hög tid att göra så nu då röstning avslutas om tre dagar, det vill säga den 3:e december. Röstning sker, som sig bör, på svenskaskateboardgalan.com.

Det har även skett lite förändringar vad gäller entrén till sjöslaget. Istället för att vara uppdelad i prisutdelning/middag med påföljande eftersläpp är nu galan öppen för samtliga individer som önskar närvara. Trots detta är det (självklart) ett begränsat antal platser så principen först till kvarn gäller. Inträdet kostar 150 kronor och förköp finns att köpa på Coyote (Tjärhovsgatan 1), One Off (Götgatan 78), WE-butiken (Kungsgatan 66) eller Caliroots (Brunnsgatan 9), staden heter Stockholm. Galan drar igång 19.00 och avslutas runt tresnåret. Mer info finns att hitta på svenskaskateboardgalan.com.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind