Lucia Classics 2009

Tävlingar Publicerad måndag, november 30th, 2009 | Av

Tro det eller ej men nu är det snart dags att börja stöka fram julen igen. Upp med granen, fram med adventsljusstakarna, häng upp stjärnorna i fönstret och ladda skafferiet med lussebullar och pepparkakor. Med andra ord, precis som förra året. Helt traditionsenligt står även årets upplaga av Lucia Classics inför dörren. Eftersom 2009 års lussedag är en söndag och detta, återigen helt traditionsenligt, oftast är en dag vigd åt pizza och horisontalläge så äger tävlingen rum på fredagen, det vill säga 11 december med finaler lagda på påföljande lördag.

Tävlingen äger även i år rum i Stockholm Skatepark och vill ni vara med och slåss om äran, berömmelsen och prispengarna bör ni infinna er 11.00 då parken öppnar. Fullständig information om tävlingen hittas på luciaclassics.com där ni även hittar ett stadigt flöde av uppdateringar och information.

luciaclassics_2009.gif

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind