Från skogen till filmbutiken

Film Publicerad fredag, november 20th, 2009 | Av

I våras, 27 mars för att vara mer exakt, hade Michael Mögel Karlsson premiär för sin film Hälsningar från Skogen. Kort därefter gick filmen att hyra via den svenska hyrfilmstjänsten Headweb.com och ytterligare några månader senare visades den på SVT. Nu har det blivit dags för DVD-hyllorna att föräras av Michaels mästerverk då filmen i veckan släpptes för försäljning till allmänheten. Filmen kan bland annat införskaffas på Ginza.se för den ringa summan av 169 kronor.

Som om detta inte vore nog så har man även släppt lös soundtracket till filmen med musik från Hans Appelqvist, José Gonzales, Jean-Louis Huhta, Tape, Chz Knapp med flera. Upplagan är ruskigt limiterad och blir din för 25 euro, eller ca 250 kr. Säljs via svenska Kning Disk.

skogen_dvd.jpg

skogen_soundtrack.jpg

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind