Alle man till röstbåsen

Nyheter Publicerad fredag, november 13th, 2009 | Av

ssg_av.jpg
Igår drog röstningarna inför årets upplaga av Svenska Skateboardgalan igång och precis som förra året är det upp till den uretanburna ungdomen i vårt långsmala land att avgöra vem, av den eminenta juryn utvalda nominerade, som går hem med ära och berömmelse. Nytt för i år är att man infört de tre nya kategorierna Årets Filmare, Årets Böj samt Årets Slam och borta är Årets Vert, Årets Downhill samt Årets Slalom

Grabba ett fast tag om mentometerknapparna och bege er till svenskaskateboardgalan.com där röstningarna pågår för fullt. 3 december är sista dagen att föra din talan och vill du att just din favorit ska plocka hem skateboardsveriges svar på Guldägget finns det ingen anledning att vila på hanen.

galan.jpg

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind