Ny gatusimulering på Bryggeriet

Events Publicerad torsdag, september 17th, 2009 | Av

Sommaren vi alldeles nyligen lämnat bakom oss bestod för de flesta av ledighet, sol, bad, rusdryck och skateboardåkning, precis som en sommar ska och brukar göra. För personalen på Bryggeriet har läget däremot sett helt annorlunda ut. Här har sommaren nämligen gått åt till att fullständigt demolera den streetyta som delvis prytt lokalen i drygt tio år samt bygga upp en helt ny dito så snart nedmonteringen var klar.

Självklart ska ett sånt här nybygge premieras ordentligt vilket görs redan imorgon 18 september då Bryggeriet slår upp portarna inför hösten med pompa och ståt. Förutom att vi kan garantera att man kommer att åka skateboard som om det inte finns någon morgondag så utlovas det även musik, gåvor från ovan samt en massa annat gött. 18.00 är tiden och som dom säger är den som inte närvarar fyrkantig.

Från Bryggeriet kom följande pressrelease.

Invigning av nya Bryggeriet fredagen den 18:e September klockan 18.00.

Nu börjar hösten så smått knacka på dörren och det är dags att flytta in i värmen på Bryggeriet. Inför årets inomhussäsong har vi gjort en komplett omdesign av stora streetytan, målat om, satt upp ny belysning i hela hallen och byggt om köket i kafét.

Streetytan är designad av en av skateboardvärldens mest innovativa och kreativa skateboardåkare Pontus Alv som tillsammans med Tobias Henriksson från Bryggeriet med sin mångåriga erfarenhet av skateparksdesign har lyckats skapa en unik och spännande yta som består av en blandning av olika material av trä, sten, betong och stål.

Aldrig har en vinter sett så ljus ut som den kommande och vi välkomnar er alla att njuta av Bryggeriets ljus och värme framöver tills det är dags att flytta ut i solen igen.

Bryggeriet öppnar som vanligt igen på måndag den 21:e september.

Nytt för i år är att medlemskortet sträcker sig över hela inomhussäsongen, dvs HT2009 – VT2010, samt är reducerat i pris till 300 kr vid köp genom Bryggeriets hemsida, www.bryggeriet.org, eller 350 kr vid köp på Bryggeriet.

Mer info om öppettider hittar du här, http://www.bryggeriet.org/skate/bryggeriet.php
Medlemskort fixar du här, http://www.bryggeriet.org/skate/article.php?id=1579

Missa inte heller att vi kör europafinal i Wild in the Parks den 3:e oktober. Förutom streetfinalen blir det Bowl Jam i Bryggeriets bowl med nya färska Viking Blocks, Hårda Tider levererar musik, visning av Extremely Sorry – Flip Skateboards senaste alster och en mängd andra roliga saker. Mer info här, http://www.bryggeriet.org/skate/kalender.php?id=1559

bryggan_invigning.gif

2 kommentarer

 1. Kommenterat av Diabolics 17 september, 2009 - 7:04 e m

  Bilder? hemligt = töntigt ;)

 2. Kommenterat av P 17 september, 2009 - 10:10 e m

  Så värst hemligt är det väl inte? jag ahr vart inne och kollat på bygget minst 3 gånger under sommaren. och trots att jag bor i malmö så är jag nog så långt från local man kan bli. tror ingen som åker bräda i stan känner eller ens känner igen mig…

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind