Till skogen med SVT Play

Film Publicerad måndag, juli 6th, 2009 | Av

skogen_av.jpg
Michael Mögel Carlssons enastående film Hälsningar från skogen, om vilken vi tidigare ordat om både här och där, hade igår officiell premiär för hela rikets tevetittare på tv 2, eller SVT2 som kanalen numera heter. Missade du filmen så har Sveriges Television i sann public service-anda från och med idag sett till att göra filmen tillgängliga på sin webbaserade tjänst svtplay.se, naturligtvis gratis. Har ni inte sett Michaels verk finns det med andra ord inte längre någon anledning att maska. Filmen kommer att finnas på plats i 30 dagar innan den förvisas till ettornas och nollornas sälla jaktmarker. Skynda skynda!

Hälsningar från skogen på svtplay.se ››

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind