Hälsningar från SVT

Film, Intervjuer Publicerad torsdag, mars 5th, 2009 | Av

Den här nyheten är en ren och skär stöld från Transition men eftersom jag tyckte att det var både intressant och viktigt att belysa så tar jag upp det även här. I morse agerade nämligen Mikael Mögel Carlsson gäst hos SVT och deras morgonprogram. Ämnet för dagen var Mickes dokumentär Hälsningar från skogen som premiärvisades på Göteborgs Filmfestival för några veckor sedan och nu kommer att gå upp på dokumentärfilmsfestivalen Tempo i Stockholm den stundande helgen. I inslaget får vi höra Micke berätta om filmen och processen samt se ett par utvalda scener och jag förbannar mig fortfarande att jag inte åkte till Göteborg för att närvara vid premiären.

Istället får jag och alla andra som inte haft möjlighet att se filmen nöja oss med teasern och fint vänta till den officiella premiären 27 marsFolkets Bio visar den i de städer där de har biografer. Nyhetsinslaget från SVT hittar ni på svtplay.se.

micke_svtplay.jpg

3 kommentarer

 1. Kommenterat av Robin 6 mars, 2009 - 8:52 e m

  grymt

 2. Kommenterat av lille TUFF 8 mars, 2009 - 2:13 e m

  Grymt peppande.
  Lycka till!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind