Årets Lucia

Tävlingar Publicerad tisdag, november 18th, 2008 | Av

Några dagar före dopparedagen hör det till traditionen att det någonstans i Sverige utspelar sig ett fältslag i skateboardåkning under namnet Lucia Classics. Denna batalj körs återigen i Fryshuset Stockholm Skatepark 12-13 december. Som vanligt kommer det bjudas på skateboardåkning av högsta klass och vill du vara med och tävla om de 12 500 kronorna som ligger och vilar i vinnarkuverten bör du infinna dig på Frysen någon gång runt 14.00 för att värma lekamen.

När kvällen kommer krypande samlas alla runt granen för glögg och pepparkakor. Detta görs på fredagen på Restaurang El Amir, Gamla Brogatan 40, från 21.00 och framåt och på lördagen samlas skaran på nytt på Svenska Skateboardgalan. Mer om Lucia Classics hittar ni på luciaclassics.com.

lucia_classics_2008.gif

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind