Epicly Fowler’d

Film Publicerad fredag, oktober 17th, 2008 | Av

epiclyfowler.jpg
Vi har knappt hunnit hämta oss efter Epicly Later’ds tio utsökta avsnitt med Gino Iannucci i fokus förrän det kommer en ny laddning smarr. Den här gången har Patrick O’Dell hakat på Ethan Fowler som under fem avsnitt kanske eller kanske inte kommer att berätta om Münster 1994, vita jeans, långt skägg och 360 flips.

Som vanligt hittar ni Epicly Later’d på VBS.tv. Känner ni en oerhörd separationsångest över att lämna Defekt så kan ni även se avsnitten direkt efter hoppet då VBS äntligen gjort det möjligt att embedda sina videos på andra sajter.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind