000102030405060708091011121314151617

Allt om min kamera

Bildreportage Publicerad torsdag, februari 28th, 2008 | Av

Så var det dags att släppa lös andra och sista delen av mina opublicerade bilder. I den här salvan av fotografier hittar ni enbart bilder från Malmö och endast från Steppen, Barriären och Le Boxx. Tre spots byggda med det bitterljuva förhållandet mellan skateboardåkare och dess verktyg som gemensam nämnare. Precis som i förra artikeln lovar och svär jag på att inga av fotografierna tidigare skådat dagens ljus men som vissa uppmärksamma defektentusiaster poängterat så är fallet tydligen inte helt och hållet så. Men vet ni vad? Det struntar vi i, eller hur?

Del ett i serien hittar ni här.

3 kommentarer

 1. Kommenterat av Eda 28 februari, 2008 - 5:26 e m

  Schyssta bilder! Nu väntar vi spänt på vilka underverk en RIKTIG kamera kan göra i dina händer. ;-)

 2. Kommenterat av Ante 28 februari, 2008 - 5:28 e m

  Fan va grymt Martin! Keep it up!

 3. Kommenterat av Bjürgen 28 februari, 2008 - 11:06 e m

  Flera sorgliga bilder, men ännu fler riktiga pepp-bilder!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind