Inte glömma: Lucia Classics

Events, Tävlingar Publicerad tisdag, december 11th, 2007 | Av

Nu är det bara några dagar kvar tills den kungliga huvudstaden invadera av skateboardåkare från hela Svea Rike med omnejd. Målet är självklart Lucia Classics som i år arrangeras på Fryshuset och dessutom fyller tio år. Som vi berättat tidigare var man tvungen att OSA till efterfesten, som även inkluderar officiell sverigepremiär av Lakaifilmen Fully Flared, vilket skapade en rusning utan dess like. Dessvärre är nu samtliga platser till efterfesten fyllda men vi är säkra på att Stockholm kan erbjuda lite spännande helgnöje för er som inte kommer in.

Men vi är ju inte där för att partaja, eller hur? Ut och nöt 360 flips med er nu! Den 15 december smäller det.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind