Sverigepremiär för Nothing but the Truth

Film Publicerad torsdag, oktober 4th, 2007 | Av

Häromdagen skrev vi om Nike Skateboardings kommande film Nothing but the Truth och berättade vitt och brett om världspremiären som skulle äga rum i Los Angeles 2 oktober. Vi skrev också att statusen på sverigepremiären ännu inte var officiell. Nu kan ni stryka denna information ur minnet då vi härmed kungör att filmen kommer att visas 23 oktober på Viktoriateatern i Malmö.

I sedvanlig skatefilmpremiäranda räknas det med att salongen kommer att fyllas till brädden. Därför har man sett till att filmen visas två gånger under kvällen. Första visningen äger rum 19.00 och den andra 21.00.

Trailer och överig information hittas här.

nbtt01.jpg

nbtt02.jpg

nbtt03.jpg

En kommentar

 1. Kommenterat av adolf 5 oktober, 2007 - 12:20 e m

  sluta hypa nike

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind