Huset fullt med Bellows

Film Publicerad torsdag, oktober 4th, 2007 | Av

bellowshusetfullt.jpg

Bellows Skateboards fortsätter spotta ur sig filmer som om den inte fanns någon morgondag. Senaste verket är filmat i Oslo och visar upp en session från något som kallas House Mania (förlåt om jag inte kände till detta tidigare). Filmen återfinns självfallet på Bellows sajt.

Alla som tycker att rampen verkar underbart rolig skriver ”blåsbälg” i kommentarsfältet!

3 kommentarer

 1. Kommenterat av Adam 5 oktober, 2007 - 9:17 f m

  Sketchy, men Blåsbälg.

 2. Kommenterat av Katlinka Skatebitch 6 oktober, 2007 - 12:55 f m

  Blåsbälg

 3. Kommenterat av kalops 6 oktober, 2007 - 7:57 e m

  blåsbälg. dra på trissor!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind