123456789101112131415

Chili Bowl Cookoff

Bildreportage Publicerad lördag, september 22nd, 2007 | Av

Defekts forum har sina dalar och sina toppar. Ena veckan kan det vara världens hallaballou till att veckan därpå inta framstupa sidoläge och vara tystare än tyst. Ni som har följt forumet ett tag känner säkerligen till signaturen Diabolics och dennes förmåga att mer eller mindre se till att saker faktiskt vaknar ur sin dvala i diskussionshärvan.

Nu har Diabolics, eller Jonas Edman som han ibland kallar sig, gått på djupet ordentligt här på Defekt genom att leverera ett utsökt bildreportage från tävlingen Chili Bowl Cookoff 3 som utspelade sig för några veckor sedan i San Fransisco. I reportaget agerar Jonas såväl fotograf som skribent och formgivare. Välkommen till framsidan Jonas!

Som en liten fotnot kan vi också nämna att Diabolics är defektforumets näst flitigaste skribent, endast toppad av Katlinka Skatebitch som toppar listan med, för närvarande, 1171 inlägg. Puh…

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind