Sämsta webbfrågan?

Nyheter Publicerad måndag, augusti 27th, 2007 | Av

Malmö och hela skånes dagstidning nummer ett, Sydsvenska Dagbladet, har varje vecka en omröstning där man kan tycka till om allt från hur lång en chorizo bör vara till vilken nakenaktivitet som drar till sig flest ögon. Denna vecka har man en omröstning om vad som är det bästa skatetricket. Snark…

sds.jpg

3 kommentarer

 1. Kommenterat av Sacken 27 augusti, 2007 - 9:29 e m

  Behöver man ens en omröstning för att veta att en nollie svävande dam slår allt?

 2. Kommenterat av GINO 28 augusti, 2007 - 9:29 e m

  vafan är en svävande dam? ärligt nyfiken…

 3. Kommenterat av Olle 29 augusti, 2007 - 7:31 e m

  Vad blev resultatet?

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind