Lucia Classics flyttar

Tävlingar Publicerad onsdag, oktober 19th, 2005 | Av

Som vi tidigare rapporterat så blir det inget Lucia Classics i Fryshuset i år. Efter lite överläggningar så har man nu kommit fram till att Bryggeriet kommer att stå som värd för tävlingen.

Förra gången det var Lucia Classics i Malmö såg Defekt till att vinnarna gick hem med såna här fina pepparkaksplakat. Kanske det blir något liknande i år?

Mer info inom kort.

En kommentar

 1. Kommenterat av AB-Rosenkvist 23 juni, 2009 - 7:14 e m

  Chill! Blir närmare för mig:D I’ll be there!!!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind