Bryggeriets 7 års jubileum update

Tävlingar Publicerad tisdag, september 6th, 2005 | Av

Då börjar det närma sig årets stora skateboardhändelse här i Sverige. Bryggeriet står redo för en sjuhelvetes tävling och session på den helt nya streetytan som har byggts under sommaren. Bryggeriet firar alltså 7 års jubileum och har genomgått en ordentlig upprustning inför denna dag. Programmet inför dagen hittar ni här. Bilder på den nya ytan kan ni se här, här, här, här, och här.

Defekts egna redaktör Martin Ottosson säger, ” Jag tycker det är så sällsynt vackert här på Bryggeriet och mina backside smithgrinds har aldrig varit vackrare.”

Förutom skateboardtävlingen kommer det att bjudas på en mycket intressant dokumentär om Duane ” Master of Disaster” Peters, som heter ”Who Cares”. Denna film startar efter tävlingen är slut vid 19.00 snåret.

Välkomna hälsar Bryggeriet!

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind