Historia på Shiloh Greathouse vis

Film, Nostalgi Publicerad måndag, maj 23rd, 2005 | Av

I början av 90-talet var World Industries något av det coolaste man kunde ha under fötterna eller på över- och underkroppen och de som körde för företaget, eller något av dess underföretag (Blind, 101, Plan B) var i mångas ögon så nära helgonstatus man kunde komma utan att ha en gloria över huvudet. En av dessa var Shiloh Greathouse som numera har en egen sajt på adressen shilohgreathouse.com. Där kan ni bland annat njuta av Shilohs fullständiga del från Love Child från 1992. Vill ni kolla på lite mer uppdaterat footage av honom så har Transworld lagt upp en trailer för hans kommande del i nya filmen First Love.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind